PROTECCIÓ DELS MENORS A INTERNET. EL PAPER DELS PARES

XERRADA – TALLER  a

DIJOUS 1 de JUNY 2017 A LES 19:15 h

Més enllà dels tòpics i de la teoria…

  • Coneixem realment els RISCOS implícits a l’ús de les noves tecnologies i de les xarxes socials ?
  • Sabem què és el Cyber Bulling? El Grooming ? El Sexting ? La Ballena azul ? … i quines són les seves conseqüències ?
  • Sabem com PROTEGIR els nostres fills i filles sense agredir la seva intimitat?
  • I en concret…Quines opcions donen les eines i aplicacions que utilitzen els nostres menors? Musically, Instagram, Whatsapp, Tinder,…

El proper dijous 1 de juny a les 19:15 ens acompanyarà el Sr. Jordi Ortega Soriano i el Sr. Jose Navarro Hernández per reflexionar sobre aquestes i d’altres qüestions en la xerrada-taller prevista per aquest darrer trimestre i que hem organitzat des del AMPA Esplugues.

El Sr. Jordi Ortega Soriano és Assessor Jurídic de la AJSE (Asociación de Jefes de Seguridad de España) i Director de Serveis Jurídics de ATGroup, consultora especialitzada en l’assessorament en dret aplicat a les noves tecnologies i la comunicació, Criminòleg per la Universitat de Barcelona, agent en excedència del “Cos de Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra” i Director de Seguretat/Cap de Seguretat pel Ministeri del Interior.

El Sr. Jose Navarro Hernández és director d’Evidentia, empresa dedicada a la investigació digital i informàtica forense, President de la Associació Professional de Peritors Informàtics (ASPEI), doctor en ciències físiques per la Universitat Autònoma de Barcelona, Màster en Seguretat en les Tecnologies de la Informació contant amb una certificació com a Auditor en Cap en Gestió de Seguretat de la Informació ISO/IEC 27001, Gestió de seguretat i Investigador Informàtic Forense certificat pel Consell Internacional de Consultors de Comerç Electrònic de la informació.

Inscripció ABANS DEL 30 maig al FORMULARI D’INSCRIPCIO

*Hi haurà servei de mainaders per a qui ho necessiti

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s